Reactie Team3 op het overlijden van Sophie Lucardie.

Aan de leden van TTV BIT.NL

Woensdagavond kregen wij te horen, dat ons teammaatje Sophie Lucardie dinsdagavond is verongelukt. Voor zover nu bekend heeft zij uit eigen beweging besloten uit het leven te stappen.

Dinsdagavond rond 17.00 kregen we nog een berichtje van haar op de team-app wie er zou komen trainen die avond, en iets na 20.30 is er geen Sophie meer. Het is nog nauwelijks te bevatten.

Sophie kwam rond mei dit jaar bij TTV BIT en bleek een dame met een heel eigen manier van doen. 

We hebben na de trainingen en wedstrijden veel met elkaar gekletst en ze nam ons in vertrouwen. Ze had duidelijk al veel mee- en doorgemaakt, mede vanwege haar transgenderschap.

Toen ze bij ons kwam spelen wilde ze niets liever dan met het team zo snel mogelijk kampioen worden en landelijk spelen. Dat niveau kon ze ook zeer zeker aan. Dat hebben wij (en de tegenstanders) wel gemerkt tijdens de trainingen en de wedstrijden.

Nog niet zo lang geleden zei ze, dat ze het naar haar zin had en dat ze zich bij ons, bij TTV BIT, begrepen en thuis voelde. Het verlangen naar hoger competitieniveau bleef, maar ze leek er rustiger onder. We konden het al met al als team en als trainingsgroep goed met elkaar vinden.
Daar kunnen we ons aan vasthouden.

Onze thuiswedstrijd vrijdagavond 24 november tegen Herpen spelen wij vanzelfsprekend niet.
In plaats daarvan blijft de 1e speeltafel leeg en zal er vanaf vrijdag tot en met dinsdag een condoleancekaart aanwezig zijn in de zaal zodat iedereen de gelegenheid heeft medeleven te betonen. Deze kaart wordt uiteindelijk uitgereikt aan de familie.

Verder zal deze avond en zaterdag voorafgaande aan de wedstrijden 1 minuut stilte worden gevraagd.
De vereniging krijgt nog een rouwkaart. Na ontvangst zal deze direct in de zaal beschikbaar worden gesteld.
Wij wensen haar partner Nicole, haar familie en verdere betrokkenen ontzettend veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Namens haar teamgenoten: Vincent, Bert, Nino en Franck.

Evenementen

23mrt
BSM Pallas 08.00 t/m 10.00
25mrt
Dutch Talent Practice (Lars Wildenborg)
01apr
Zaalhuur stage RTC NTTB

Agenda

Maart 2018
M D W D V Z Z
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1