Het waren mooie Olympische dagen 2018

Uiteraard was ttv bit.nl ook dit jaar weer van de partij tijdens de School Sport Olympische dagen op donderdag 19 april en vrijdag 20 april. Zeker, het waren mooie dagen, maar vooral ook warme dagen, uitzonderlijk voor deze tijd van het jaar. In de zaal van bit.nl was het qua temperatuur nog goed te doen, voor buiten, en dan vooral op vrijdag moest er een tropenrooster ingevoerd worden om te zorgen dat iedereen weer gezond en wel naar huis kon. Daardoor werd het een tikkeltje chaotisch, maar ach, wij hebben met onze vaste groep vrijwilligers wel voor hetere vuren gestaan. Het werd allemaal keurig opgelost. Het enthousiasme bij de vrijwilligers maar vooral de deelnemers was er niet minder om.

SSO 2018

Op donderdag kregen wij scholieren uit de groepen 4 en 5 op bezoek. Deze leeftijdsgroepen missen nog een beetje de coördinatie en daarom doen wij alles in spelvormen om de deelnemers zoveel mogelijk succes te laten ervaren. En succes maakt blij, en daar gaat het toch om.
Vrijdags waren de groepen 6, 7 en 8 aan de beurt. 4 x 30 deelnemers zorgen er meestal voor dat het korps vrijwilligers bij ronde 3 de pijp al aardig leeg heeft en dat men in ronde 4 al lekker begint te knikkebollen. Daar zal de warmte zeker ook in mee gespeelt hebben. Maar, alle vrijwilligers, jong en wat minder jong, zijn er zich van bewust dat het belangrijkste is dat de kinderen er plezier in hebben en dat is weer gelukt.
Door trieste omstandigheden moesten wij een groot deel van onze vaste vrijwilligers van de 55+ groep missen maar met behulp van de Bitters maar ook de stagiaires van de ROC is het allemaal goed gekomen.
Gezien de reactie’s van de deelnemers hebben die er weer volop van genoten. Alle deelnemers kregen een brief mee waarmee ze uitgenodigd werden om een aantal keren een training bij de vereniging mee te maken. Ook kregen ze bij vertrek nog een fluitje en/of zweetband mee. Met dat eerste cadeautje was echter niet iedereen even blij.
Het jaarlijkse evenement georganiseerd door Sport service Ede in samenwerking met o.a. ttv bit.nl verliep weer bijzonder soepel vooral door de vele hulp vanuit de 55+-groep en de spelers van de A-selectie. Iedereen deed weer zijn uiterste best er succesvolle dagen van te maken. Uiteraard ook bedankt de vele stagiaires van het ROC en de organisatie van Sportservice Ede. Ook zij dragen in belangrijke mate bij aan het slagen van de dagen.
Wij bedanken Steven, Leida, Hans, Rob, Daan, Kouros, Wilmer, Manuel, Lilly, Elve en de ROC’ers voor de medewerking gedurende beide dagen.
Het bijgaande filmpje geeft een mooie impressie van de School Sport Olympiade. Helaas heeft de filmploeg de tafeltenniszaal niet weten te vinden. Heel jammer maar toch leuk filmpje. <klik hier> 
 
Hopelijk tot in 2019.
Frank du Bois

Evenementen

24mei
AVG wet toegelicht aan leden
03juni
Zaalhuur RTC NTTB

Agenda

Mei 2018
M D W D V Z Z
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3