Jael Hessing Clubkampioen jeugd 2018

Sinds een aantal jaren organiseren wij dit in januari. Ze dienen dan ook niet alleen om er achter te komen wie zich in heel 2018 clubkampioen mag noemen maar ook als oefenwedstrijden voor de twee weken later beginnende competitie. Is de inzet en motivatie bij gewone oefenwedstrijden nog wel eens moeilijk te vinden, daar is bij de clubkampioenschappen geen sprake van.

Het toernooi zou ook bedoelt moeten zijn om alle trainingsgroepen eens een keer bij elkaar te hebben zodat iedereen ook weet wie er rondloopt. Helaas lukt dat niet erg. Met maar 2 deelnemers uit de C-selectie (heel goed Harmen en Maarten) maar helaas niemand uit de B-selectie werd het een veredeld toernooi voor de A-selectie.

Maar niet getreurd, het werd toch een hele mooie dag met heel veel mooie en spannende wedstrijden. Er werd om zowel de enkelspeltitels als het dubbelspel gestreden.

Lees meer: Jael Hessing Clubkampioen jeugd 2018

Verslag Voorronde NJM
Elve in actie

Ik dacht nog, wat heb ik de kids aangedaan door op de fiets naar SKF in Veenendaal te laten rijden om daar een toernooi te spelen. Maar het pakte meer dan goed uit. Misschien ook maar eens doen als wij toernooien spelen in Nijmegen of Assen. Blijkt een goede warming-up te zijn. Wat stiekem eigenlijk nog mooier was, ik heb er niemand over horen zeuren, klagen of piepen.

Lees meer: Verslag Voorronde NJM

05juni